Online tananyag

Az online tananyag eléréséhez regisztráció nem szükséges. Térítésmentesen, bármikor elérhető a honlapon keresztül. A tudáspróba elvégzéséhez szükséges majd regisztráció.

Figyelem! Ha már tudod, hogy tudáspróbát is fogsz tenni, javasoljuk, hogy regisztrálj már a tananyag elolvasásához is! A rendszer csak azoknak engedi a tudáspróba elvégzését, akik a tananyagot megnézték.

Regisztrációhoz kattints ide!

A Gazdijogsi elsősorban online képzés. 2021-ben az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjával együttműködve kiegészítésként tettük lehetővé a jelenléti képzést, ahol ugyanazt a tananyagot lehetett elsajátítani, mint amit az online felületeken közzétettünk. A jelenléti képzést tavaly nagy érdeklődés kísérte. A 2022-ben induló jelenléti képzésekről tájékoztatni fogjuk az érdeklődőket itt, a Gazdijogsi honlapon és a Facebook-oldalon. Fontos! Aki csupán online formában tanul, nem kerül hátrányba azokkal szemben, akik a jelenléti képzést választják.

Az online tananyag 8 fejezetből áll, amelyek elsajátítása tetszőleges sorrendben történhet. A korábban nézett tananyagokhoz is bármikor visszatérhetsz. Mindenki a saját ütemében és időbeosztásban tud tanulni.

Az online tananyag elsajátítása vagy a jelenléti képzés után tehát mindenkinek lehetősége van tesztelni a tudását. A tudásteszt önkéntes és regisztráció szükséges hozzá, továbbá a tananyag elolvasása után lehet csak kitölteni. FIGYELEM! Regisztráláskor győződj meg róla, hogy létező és helyesen írt e-mail címet adsz meg! Hibás e-mail címre a rendszer nem küld megerősítő linket, melynek hiányában nem tudsz belépni!

Kattints az alábbi linkre!

Tedd próbára a tudásodat!

A teszt kitöltéséhez 30 perc áll rendelkezésre. Sikertelen kitöltés esetén a rendszer összesen háromszor engedi elkezdeni a tudáspróba kitöltését.

A teszten a 65%-nál többet teljesítő felhasználók névre szóló oklevelet tölthetnek le a felületről. Az oklevél azt igazolja, hogy a tesztet sikeresen elvégezték.