A végleges tananyag hamarosan elérhető

A Gazdijogsi e-learning tananyag végleges változata terveink szerint az első jelenléti képzés indulásától lesz elérhető honlapunkon.

Az online tananyag eléréséhez regisztráció nem szükséges. Térítésmentesen, bármikor elérhető a honlapon keresztül. A tudáspróba kérdéseit értelemszerűen a végleges tananyaggal egy időben tesszük közzé. A tudáspróba elvégzéséhez szükséges majd regisztráció, szintén a honlapunkon.

A jelenléti képzésekre 2021. szeptember 2-án minden hely betelt, már nem lehet regisztrálni.

A Gazdijogsi elsősorban online képzés, az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjával együttműködve kiegészítésként tesszük lehetővé a jelenléti képzést, ahol ugyanazt a tananyagot lehet elsajátítani. Aki online formában tanul, nem kerül hátrányba azokkal szemben, akik a jelenléti képzést választják.

Az online tananyag 8 fejezetből áll, amelyek elsajátítása tetszőleges sorrendben történhet. A korábban nézett tananyagokhoz is bármikor visszatérhet. Mindenki a saját ütemében és időbeosztásban tud tanulni.

Az online tananyag elsajátítása vagy a jelenléti képzés után tehát mindenkinek lehetősége van tesztelni a tudását. A tudásteszt önkéntes és online módon a következő linkre kattintva érhető el szeptember közepétől, a végleges tananyag közzétételével egy időben:

Tedd próbára a tudásodat!

A teszt kitöltéséhez 30 perc áll rendelkezésre. Sikertelen kitöltés esetén a rendszer összesen háromszor engedi elkezdeni a tudáspróba kitöltését.

A teszten összesen 100 pont érhető el. A 65 pontszámnál többet teljesítők számára oklevelet küldünk, a maximális 100 pontot elérőknek pedig extra ajándék jár.

Az oklevél azt igazolja, hogy a tesztet sikeresen elvégezték.